Kotimaiset mittatilauskaapit käsityönä

Mittatilauskaapit ja säilytysratkaisut tilaan kuin tilaan

Puusepänliike Kuikka tarjoaa kauniita ja kestäviä säilytysratkaisuja, jotka on suunniteltu juuri sinun kotisi yksilöllisiin tarpeisiin. Toteutan jokaisen kaapin käsityönä kotimaisesta puusta tarkasti mittojen ja toiveidesi mukaan.

Mittatilauskaappi on monipuolinen sisustusratkaisu, joka voidaan mitoittaa jokaiseen tilaan. Se sopii erityisen hyvin paikkoihin, joihin sopivan kokoisen kaapin löytäminen on ollut haastavaa. Näin pystyt paremmin hyödyntämään kotisi tilan.

Käsityönä tehty mittatilauskaappi on myös täysin ainutlaatuinen. Saat kotiisi ajattoman ja tyylikkään hyötykalusteen, jollaista ei löydy keneltäkään muulta.

Kestävää kotimaista puuta

Näin helposti tilaat mittatilauskaapin

Mittaa tarkasti tila

johon suunnittelet hankkivasi kaapin. Vaihtoehtoisesti voit miettiä kaapin mittoja myös sen mukaan, mitä olet suunnitellut säilyttäväsi siinä. Mittaa sekä korkeus, leveys että syvyys.

Syötä mitat suunnitteluportaaliin

ja valitse kaapin tyyppi, pintakäsittely ja vetimet. Näet suunnittelun aikana selkeästi kaappisi hinnan, eikä sinulle koidu yllättäviä lisäkustannuksia.

Lähetä tarjouspyyntö

suunnittelemastasi mittatilauskaapista. Saatuani tarjouspyynnön lähetän sinulle vielä lopullisen tarjouksen hyväksyttäväksi ja aloitan kaappisi työstämisen pikimmiten.

Kun kaappisi on valmis

sovimme yhdessä ajankohdan toimitukselle. Toimitus on ilmainen Uudenmaan alueelle. Mikäli haluat tilata mittatilauskaapin muualle Suomeen, ilmoitan kuljetuksen hinnan tarjouspyynnön yhteydessä.

Mittatilauskaapin ominaisuudet

Puinen mittatilauskaappi kotimaisena käsityönä.